tisdag 5 april 2022

Ett inlägg på Facebook

 

Är mitt i eget litet krig.
Har nyligen insett att IVO sedan 10 år tillbaka sprider ett dokument om mig som bygger på fabricerade anklagelser från EU läkare, utan att kombinera med informationen att jag motbevisade allt redan 2011.

Jag begärde förhandling med Socialstyrelsen inför HSANs ledamöter och utsatte mig för korsförhör utan stöd av advokat.
Socialstyrelsens företrädare kom inte och lät sig förhöras om det myndigheten spridit om mig via media. Jag fick rätt i HSAN.

Socialstyrelsen överklagade till Förvaltningsrätt. Jag vann efter skriftlig förhandling.
Socialstyrelsen begärde prövningstillstånd i Kammarrätt och beviljades det. Jag vann mot Socialstyrelsen även i tredje instans.

Lite av ett mirakel.
Ensam visselblåsande specialistsjuksköterska hade påförts falska anklagelser av överläkare vid Karolinska, landets dominerade universitets sjukhus.
Läkarna hade fått klassiskt beskydd, bland annat manipulation av dokument, av myndighet satt att granska vården i landet.
Jag vann trots att Vårdförbundet, där jag varit medlem i 30 år, vägrade låta mig tala med förbundets advokat om jag inte först tog på mig ansvar för en falsk anklagelse.
Min seger kan vara unikt i världen tänker jag!

År 2021 informerade ett justitieråd mig om att IVO fortsatt att sprida ett dokument med falska anklagelser men att de inte nämnt att jag motbevisat allt de påstår, i tre instanser..

Författaren till dokumentet med osanningar om mig har, så vitt jag kunnat se, varit involverad i att personer som bevisats inte vara läkare legitimerats i Sverige och fått behålla legitimation i 4 år trots larm från norska Helsetilsynet...